PREMII ȘI MENȚIUNI

Anul școlar 2019-2020

Clasa a IX-a A

Premiul I :   Marc Marian Vasile

Premiul II:   Vălean Roxana Cătălina

Premiul III:  Bere Paula Diana

Mențiune:     Moldovan Darius

                       Mariș Pop Cornel Estefan

                       Mănășturean Andrada Diana

                       Mănășturean Raluca-Ana-Maria

                        Jeler Daniela Maria

                        Cristea Dragoș Vladimir

Clasa a IX-a B

Premiul III:    Apetean Victor

Clasa a IX-a C

Premiul III:   Mureșan Daniel

Mențiune:     Sucală Claudiu  

                       Felecan Mihai

Clasa a X-a A

Premiul II:   Pușcaș Ioana Maria

Premiul III:  David Tania

Mențiune:     Oltean Bianca Simina

                       Ștefoi Bianca Maria

Clasa a X-a B

Premiul I:    Botnaru Vitalie

Premiul II:  Rus Florina Maria

  Clasa a X-a C

Premiul III:  Crișan Florin

Mențiune:     Kanoloș Emanuela

Clasa a XI-a A

Premiul II:   Nistor Cornelia Andreea

Premiul III:  Bâlc Andreea Maria

Mențiune:    Șușman  Cristian

                      Hoca Cătălin Daniel

Clasa a XI-a B

Premiul II:   Bodrea Paula -Diana

Premiul III:  Matiș Alina Ioana

Mențiune:     Gocan AdinaMaria

                       Szilaghi Kinga

                       Bora Ionuț Leon

                       Rusu Alina-Maria

Clasa a XI-a C

Premiul I:    Mucz Daiana

Premiul II:   Gal Ferko Emese

Premiul III:   Szilaghi Andreea

        Clasa a XII-a A

Premiul I :   Neagu Alexandra

Premiul II:   Ungvari Selina

Premiul III:  Moncea Țermure Bianca

Mențiune:     Rațiu Camelia

                       Rîpaș Cătălin

                       Gacyi Csilla

                       Clasa a XI-a S

Premiul I :   Buș Daiana

Premiul II:   Vidrean Silvia

Premiul III:  Put Maria

Mențiune:     Obada Cristian

                       Ciupei Călin

                      

Continuăm  înscrierile la Școala Postliceală-Tehnician Nutriționist!

Anul I

  • Comunicare profesională în limba moderna;
  • Tehnologia informaţiei şi comunicaţiei aplicată;
  • Comunicare profesională;
  • Principiile alimentare şi valoarea nutritivă;
  • Metode de gastrotehnie;
  • Alimentaţia în diferite boli;
  • Întocmirea meniurilor;

Anul II

  • Managementul proiectelor;
  • Managementul calităţii;
  • Alimentaţia copiilor şi adolescenţilor;
  • Alimentaţia sportivilor;
  • Alimentaţia femeii gravide;
  • Alimentaţia bătrânilor;
  • Alimentaţia raţională în colectivităţi

balanta nutritie