Această rubrică este dedicată tuturor elevilor deosebiți din școala noastră, elevi cu care școala se mândrește și viitori profesioniști de care are nevoie întreaga societate. Bravo lor!
Haideți să îi cunoaștem...

Lorand CZINEGHE

Un fost elev al liceului nostru a realizat, în 25 martie 2016, din fonduri proprii, o expoziție de artă culinară.

În momentul de față Czineghe Lorand este bucătar la OLD MANSE HOTEL ****, din Marea Britanie. Băiatul a ales ca valoarea unui premiu primit pentru activitatea sa din Marea Britanie să fie destinată susținerii acestei expoziții, organizată în cadrul fostei sale școli.

Acesta doreşte să dea exemplu generaţiilor următoare privind traseul profesional şi ajutorul primit din partea liceului în acumularea de cunoştinţe în domeniul de Alimentaţie Publică pe parcursul celor 4 ani de studiu.

Scopul principal al acestui eveniment este promovarea meseriei de bucătar și a oportunitaţilor pe care domeniul le oferă, atât la nivel naţional cât şi internaţional. Expoziţia se adresează în special elevilor care urmează meseria de bucătar, dar şi celor care doresc pe viitor să se orienteze spre acest domeniu.

”Ne bucură foarte mult organizarea acestui eveniment, cu atât mai mult cu cât este organizat în parteneriat cu un fost elev de-al nostru, un motiv de mândrie în plus. Pentru orice dascăl este ceva extraordinar să vezi nu doar că foștii elevi și-au așezat bine drumul în viață, dar se reîntorc cu bucurie la școala în care au învățat. Și pentru elevii noștri de azi este un prilej de a afla ce îi așteaptă  după ce vor părăsi băncile școlii. În plus, Lorand este un model de succes. O demonstrație a faptului că îți poți așterne un drum de succes în viață, cu o meserie frumoasă, învățată într-o școală serioasă... Această expoziție se constituie ca o pledoarie pentru învățământul tehnologic”, este de părere prof. Grigore Chiurbe,  fostul director al liceului.

poveste de succes