În cadrul colaborării avute cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară și Liceul Tehnologic Nr. 1 elevii clasei a XII – a A au beneficiat de o oră de consiliere în carieră din partea Facultății de Zootehnie și Biotehnologii. Profesorii din cadrul acestei faculăți au prezentat oferta educațională și avantajele finalizării acestei facultați precum și informații despre admitere.
Elevii din școala noastră își desfașoară orele de instruire practică la agenți economici unde dobândesc cunoștințe, abilități și deprinderi specifice profilului.
Liceul nostru colaborează cu un număr de peste 10 unitați de alimentație publică (CasaTiff, restaurant Maimuța Plîngătoare,restaurat Da Pino ,restaurant Caro, restaurant Boieru, restaurant Crama Haiducilor, Pizzeria Toscana, Casa Piraților,etc),unde elevii iși desfașoară atât orele de practică curentă cât și de practică comasată.
Oferta educațională a școlii cuprinde clase de liceu pentru calificarea profesională tehnician în gastronomie, și clase cu calificarea profesională de bucătari și ospătar (chelner) vânzator in unități de alimentație, calificare cunoscută la nivel internațional.
Delicii de Crăciun
Activitate de Craciun
Proiect “Să fii la înălțime”
Titlul: Descoperă activitățile sportive din oraș
- Cunoașterea posibilităților de dezvoltare fizică armonioasă din zona
- Formarea unui stil de viață sănătos al elevilor
- Creșterea interesului elevilor față de activitățile sportive
- Dezvoltarea interesului față de activități sportive noi
Proiect “ Misterio”
Titlul: Descoperă activitățile de recreere și imaginație
- Dezvoltarea interesului față de activități recreative noi
- Dezvoltarea gândirii și a imaginației
- Munca în echipă
- Dezvoltarea memoriei
Activitați practice în laboratorul de gastronomie al școlii
Activitatea practică se desfășoară în laboratorul de gastronomie al școlii și la restaurantele, cantinele sau unitățile de alimentație publică din Cluj-Napoca cu care școala are parteneriate și unde elevii dobândesc cunoștințe, abilități și deprinderi specifice profilului.
In laboratorul de gastronomie s-au desfășurat ateliere de lucru la care au fost invitați chef- bucătari de la restaurantele renumite din Cluj-Napoca. Oferta educațională a școlii cuprinde clase de liceu pentru calificarea profesională tehnician în gastronomie, și clase cu calificarea profesională de bucătari și ospătar (chelner) vânzator in unități de alimentație, calificare cunoscută la nivel internațional.
Pagina 1 din 2