Delicii de Crăciun

În cadrul activității elevii au pregătit diferite sortimente de gustări, antreuri reci și calde și preparate de cofetărie-patiserie.
La activitate au participat profesorii și maiștrii de instruire practică din școală.
Ne-au onorat cu prezența doi bucătari șefi de la unități de prestigiu din Cluj – Napoca care au adus rețete speciale.
Preparatele au fost distribuite tuturor elevilor din școală, în caserole de unică folosință, iar aceștia s-au bucurat și au apreciat savoarea lor.

Activitate de Craciun

Elevi din clasa a XI-a A,coordonati de doamna profesoara Vaidean Cristina,au realizat in laboratorul de gastronomie ,al Liceului tehnologic nr.1 Cluj-Napoca, o activitate practica .
Am pregatit impreuna fursecuri si o prajitura cu mere si portocale respectand reteta de fabricatie.
Elevii au identificat materiile prime si auxiliare,au cantarit si masurat volumele necesare si au respectat retetele de fabricatie.
Elevii si-au pus in valoare priceperea,creativitatea ,abilitatile practice  si au urmat pas cu pas etapele de lucru.
Au fost atenti si au preparat corect aceste delicii culinare ,pe care le-au impartit la colegi cu ocazia sarbatoririi Craciunului la scoala.
La finalul activitatii au igienizat usensilele,aparatura folosita,suprafetele de lucru cu grija si atentie.
   Cadru didactic:  Vaidean Cristina
                    Elevi: Jeler Daniela
                              Crisan Florin
                              Manasturean Andrada
                              Bordea Adela
                              Damianciuc Emima
                              Valea Roxana